Svigerdattera til milliardær siktet for uaktsomt drap

Svigerdattera til britiske lord Michael Ashcroft, er siktet for uaktsomt drap etter at en politibetjent ble funnet skutt og drept i Belize.

DREPT: Det var i byen San Pedro i Belize at Jemmott ble funnet skutt og drept. Foto: DuyAN / Shutterstock / NTB
DREPT: Det var i byen San Pedro i Belize at Jemmott ble funnet skutt og drept. Foto: DuyAN / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Tirsdag morgen melder britiske Sky News at Jasmine Hartin, som er svigerdattera til britiske lord Michael Ashcroft, er siktet for uaktsomt drap etter at en politibetjent ble funnet skutt og drept i Belize.

Det var tidlig fredag morgen at Hartin ble funnet på ei brygge nær åstedet i byen San Pedro, hvor politibetjent Henry Jemmott ble funnet drept.

Nektet kausjon

Seint mandag kveld fortalte Hartins forsvarer, Godfrey Smith, at hun har blitt nektet kausjon.

- Hun er siktet for uaktsomt drap og har blitt nektet kausjon, sier Smith, ifølge Sky News. Smith opplyser også at de har anket avgjørelsen.

Etterforskningsleder Chester C. Williams har opplyst at siktede har nektet å forklare seg før hun har fått oppnevnt en forsvarer.

- Kjente hverandre

På en pressekonferanse har etterforskningslederen fortalt at de ble varslet om at et skudd var blitt avfyrt, og at de fant en kvinne med blod på hendene og klærne.

- Et håndvåpen ble også funnet, og vi har fått avklart at våpenet tilhørte politibetjent Jemmot, sa han på pressekonferansen.

Williams fortalte også at politiet antar at Hartin og Jemmot kjente hverandre, og at de drakk alkohol sammen den aktuelle kvelden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.