Syrlig stikk til rivalen

Verdens rikeste med beskjed til nummer to på lista.

SPARKER NEDOVER: Musk lar det ikke gå upåaktet hen at han troner øverst på rikinglistene. Foto: POOL / Reuters / NTB
SPARKER NEDOVER: Musk lar det ikke gå upåaktet hen at han troner øverst på rikinglistene. Foto: POOL / Reuters / NTB Vis mer
Publisert

Ifølge Bloombergs oversikt over verdens rikeste personer troner Tesla- og SpaceX-sjefen Elon Musk øverst, med en formue på over 222 milliarder dollar - svimlende 1 896 milliarder kroner.

Musks personlige formue vokste med 10,6 milliarder dollar etter at romfartsselskapet hans SpaceX ble verdsatt til over 100 milliarder dollar forrige uke, ifølge CNN Business.

Stikker

Tesla-sjefen benyttet mandag anledningen til å sende et lite stikk i retning nummer to på lista.

«Lytt og vær åpen, men ikke la noen fortelle deg hvem du er. Dette er bare en av de mange artiklene som fortalte oss alle måtene vi kunne feile på. I dag er Amazon et av verdens mest suksessrike selskaper og har revolusjonert to helt forskjellige bransjer.» lyder en tweet fra Amazon-gründer Jeff Bezos mandag.

Musk svarte med å tvitre en emoji av en sølvmedalje med tallet 2 på.

Stikket har vært varslet en stund. Da Musks personlige formue for første gang passerte 200 milliarder dollar, i slutten av september, og han igjen tronet øverst på lista, uttalte han dette til Forbes:

- Jeg sender en gigantisk statue av sifferet «2» til Jeffrey B. (Jeff Bezos journ.anm.), sammen med en sølvmedalje, skrev Musk i en kort e-post.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer