Tapte i retten: - Jeg har blitt lurt

Otto Robsahm dømt til å tilbakebetale 323 500 kroner.

TAPTE: Otto Robsahm er dømt til å tilbakebetale 323 500 kroner til en tidliger forretningspartner. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
TAPTE: Otto Robsahm er dømt til å tilbakebetale 323 500 kroner til en tidliger forretningspartner. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Otto Robsahm, bedre kjent som Sinnasnekker'n, har tapt i retten, skriver VG.

Han er dømt til å tilbakebetale et lån på 323 500 kroner til tidligere forretningspartner Daniel Eriksen.

- Jeg har blitt lurt. Retten har ikke forstått kompleksiteten i saken, og jeg kommer selvfølgelig til å anke, sier Robsahm til Børsen.

Eriksens advokat, Trond-Ivan Blomsø, uttaler følgende i en epost til Børsen:

- Vi ønsker ikke å kommentere Robsahms uttalelser. Vi er fornøyd med dommen og premissene som dommen legger til grunn for sin avgjørelse.

Omstridt utbetaling

De to partene møttes i retten fordi de var uenige om fire pengeoverføringer fra våren 2020 rent faktisk var et lån, eller såkalte ventepenger.

Hele pengetvisten kan spores tilbake til selskapet Trust Technologies AS, som ble opprettet som et forretningssamarbeid mellom Daniel Eriksen og Otto Robsahm i august 2019.

Gjennom hvert sitt selskap kontrollerte de en halvpart hver fram til inngått aksjekjøpsavtale 9. juli 2020, da Robsahms selskap skulle kjøpe alle aksjene i selskapet.

Ved oppstart hadde selskapet behov for kapital og det ble inngått en investeringsavtale med et investeringsselskap. Disse pengene kom aldri.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer