Tungsolgt Obos-luksus:

Tar drastisk grep etter salgsmareritt

Fikk ikke solgt tidenes suverent dyreste borettslagsleilighet. Nå deler Obos luksuskjøpet i to.

FIKK IKKE SOLGT: To år etter første salgsmøte er penthouseleiligheten på Middelthunet på Majorstuen i Oslo fortsatt ikke solgt. Det er Obos og Veidekke som står for det prestisjefulle boligprosjektet, og nå endres planene. Foto: Oxivisuals
FIKK IKKE SOLGT: To år etter første salgsmøte er penthouseleiligheten på Middelthunet på Majorstuen i Oslo fortsatt ikke solgt. Det er Obos og Veidekke som står for det prestisjefulle boligprosjektet, og nå endres planene. Foto: Oxivisuals Vis mer
Publisert

- Vi vurderer ikke å dele opp leiligheten. Årsaken er at vi har god tro på at den blir solgt, uttalte kommunikasjonsdirektør i OBOS, Åge Pettersen, til Børsen i september.

Nå har pipa fått en annen lyd.

Penthouseleiligheten i det prestisjefulle Obos-prosjektet Middelthunet har vært gjenstand for bred medieomtale. Selv om boligen var priset til svimlende 97 millioner kroner, hadde selskapet klokkertro på at de ville finne en kjøper.

- Ikke kommet i mål

To år etter at leiligheten på Majorstuen i Oslo først ble lagt ut for salg, har ingen bitt på agnet. Nå tar Obos grep og deler luksusleiligheten i to.

- Dette gjør vi fordi vi ikke har kommet i mål med de interessentene som har vært. I og med at dette er et nytt prosjekt, har vi muligheten til å dele boligen i to. Da velger vi å gjøre det, sier kommunikasjonsdirektør i OBOS, Åge Pettersen, til Børsen.

Det var Dagens Næringsliv som først omtalte de nye planene.

Middelthunet-prosjektet har fått krass kritikk fra flere hold. Den profilerte luksusmekleren Hans Houeland mente at «prissetting og standard ikke henger på greip». Ap-veteran Thorbjørn Berntsen har også tordnet mot byggeprosjektet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.