Tungsolgt Obos-luksus:

Tar drastisk grep etter salgsmareritt

Fikk ikke solgt tidenes suverent dyreste borettslagsleilighet. Nå deler Obos luksuskjøpet i to.

FIKK IKKE SOLGT: To år etter første salgsmøte er penthouseleiligheten på Middelthunet på Majorstuen i Oslo fortsatt ikke solgt. Det er Obos og Veidekke som står for det prestisjefulle boligprosjektet, og nå endres planene. Foto: Oxivisuals
FIKK IKKE SOLGT: To år etter første salgsmøte er penthouseleiligheten på Middelthunet på Majorstuen i Oslo fortsatt ikke solgt. Det er Obos og Veidekke som står for det prestisjefulle boligprosjektet, og nå endres planene. Foto: Oxivisuals Vis mer
Publisert

- Vi vurderer ikke å dele opp leiligheten. Årsaken er at vi har god tro på at den blir solgt, uttalte kommunikasjonsdirektør i OBOS, Åge Pettersen, til Børsen i september.

Nå har pipa fått en annen lyd.

Penthouseleiligheten i det prestisjefulle Obos-prosjektet Middelthunet har vært gjenstand for bred medieomtale. Selv om boligen var priset til svimlende 97 millioner kroner, hadde selskapet klokkertro på at de ville finne en kjøper.

- Ikke kommet i mål

To år etter at leiligheten på Majorstuen i Oslo først ble lagt ut for salg, har ingen bitt på agnet. Nå tar Obos grep og deler luksusleiligheten i to.

- Dette gjør vi fordi vi ikke har kommet i mål med de interessentene som har vært. I og med at dette er et nytt prosjekt, har vi muligheten til å dele boligen i to. Da velger vi å gjøre det, sier kommunikasjonsdirektør i OBOS, Åge Pettersen, til Børsen.

Det var Dagens Næringsliv som først omtalte de nye planene.

Middelthunet-prosjektet har fått krass kritikk fra flere hold. Den profilerte luksusmekleren Hans Houeland mente at «prissetting og standard ikke henger på greip». Ap-veteran Thorbjørn Berntsen har også tordnet mot byggeprosjektet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer