Tar grep etter salgsflopp

Etter tre år på markedet og dumping av prisen har en strandeiendom i Tønsberg fortsatt ikke blitt solgt. Nå har prosjektet fått en ny mekler, som vil ta et uvanlig grep for å få fart på salget.

LUKSURIØST: Eiendommen på Nøtterøy har en total byngingsmasse på 760 kvadratmeter, og en tomt på 3,2 mål. Foto: Torbjørn Berg/Dagbladet
LUKSURIØST: Eiendommen på Nøtterøy har en total byngingsmasse på 760 kvadratmeter, og en tomt på 3,2 mål. Foto: Torbjørn Berg/Dagbladet Vis mer
Publisert

I april 2020 forsøkte Jeanette Sørvik ved meklerkontoret Bakke Sørvik & Partners å selge en strandeiendom på Kalvetangen på Nøtterøy utenfor Tønsberg til en prisantydning på 69 millioner kroner.

Det var da en av Norges dyreste boliger på det åpne markedet.

Tre år seinere er eiendommen fortsatt ikke solgt.

Det til tross for at flere ansvarlige meklere har forsøkt, og at prisen har blitt dumpet med 16 millioner kroner.

STIV PRIS: Hvis du har 35 millioner til gode på konto så har du nå muligheten til å kjøpe milliardær Frederik Mohns eiendom i Bergen. Video: Silje Holte / Trond Reksten / Invisio. Klipp: Endre Vellene / Dagbladet. Vis mer

Ny plan

Nå har salgsprosjektet fått enda en ny ansvarlig mekler. Denne gangen er det Dag Rune Kristiansen i Belèven eiendomsmekling som har tatt på seg det vanskelige oppdraget.

Ifølge Finansavisen har han nå planer om en ny strategi: Nemlig å dele eiendommen i to.

Den består nemlig av to bygninger, en total bygningsmasse på 760 kvadratmeter og en tomt på 3,2 mål. Byggeanlegget er på 70 meter, som gjør det mulig å dele det i to, ifølge mekleren.

Kristiansen har ikke mulighet til å svare på spørsmål fra Børsen tirsdag, men har gitt sin godkjennelse til å omtale saken og bruke bilder av eiendommen.

FORNEM STIL: Eiendommen eies i dag av ekteparet Christin Svartskuren Sundal og Trond Kjetil Sundal. Foto: Belèven Eiendomsmegling
FORNEM STIL: Eiendommen eies i dag av ekteparet Christin Svartskuren Sundal og Trond Kjetil Sundal. Foto: Belèven Eiendomsmegling Vis mer

- Håper på positivt svar

- Vi har fått en del henvendelser fra interessenter som lurer på om det er mulig å seksjonere eiendommen, så nå tas det videre til kommunen. Vi håper på et positivt svar etter sommerferien, sier han til Finansavisen.

Han anslår en pris på det minste huset på fra 15 til 18 millioner, og et sted mellom 41 og 44 millioner for det store.

Eiendommen eies i dag av ekteparet Christin Svartskuren Sundal og Trond Kjetil Sundal, som driver med båtimport. De kjøpte stedet for 48 millioner kroner i 2007.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer