Eurosko Norge:

Tar hastegrep: - Veldig krevende

Skogiganten Ecco møter heftig motbør etter Russland-avgjørelse. Norsk skokjempe jobber nå intenst bak kulissene for å avgjøre neste skritt.

KALLER INN TIL EKSTRAORDINÆRT MØTE: Toppsjef for Eurosko Norge, Torgeir Gulbrandsen, forstår kritikken som er kommet mot deres samarbeidspartner, Ecco. Nå skal Eurosko vurdere videre samarbeid. Foto: Jon Gran
KALLER INN TIL EKSTRAORDINÆRT MØTE: Toppsjef for Eurosko Norge, Torgeir Gulbrandsen, forstår kritikken som er kommet mot deres samarbeidspartner, Ecco. Nå skal Eurosko vurdere videre samarbeid. Foto: Jon Gran Vis mer
Publisert

Et stort antall internasjonale selskaper har de siste månedene trukket seg fullstendig ut av Russland. På samme tid som stadig flere forlater landet, øker presset på dem som velger å bli.

Blant selskapene som har havnet i kraftig motvind for sin russiske tilstedeværelse, er skogiganten Ecco.

Ifølge danske TV2 sørger selskapets omstridte beslutning for at en rekke skokjeder i Danmark nå kutter samarbeidet med Ecco. Som kjent har den danske skoprodusenten et solid fotfeste også i Norge.

- Lite tilfredsstillende svar

Skoringen, Eurosko, DinSko, og Grændsens Skotøimagazin er blant butikkene som fører merkevaren her til lands. Det kan det nå bli en slutt på.

Overfor Børsen oppgir Eurosko - som også har Grændsens Skotøimagazin under sin paraply - at de anser saken som svært alvorlig.

- Vi synes dette er en veldig krevende sak. Vi har derfor utfordret Ecco på ytterligere informasjon rundt deres beslutning, sier administrerende direktør i Eurosko Norge, Torgeir Gulbrandsen, til Børsen.

- Hvilken tilbakemelding har dere fått fra Ecco?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer