«Hans»

Tar krisegrep etter uvær

Flytter festival inn etter enorme nedbørsmengder.

Skjermdump: @randfjordsfestivalen / Instagram
Skjermdump: @randfjordsfestivalen / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I helga arrangeres Randsfjordfestivalen i Jevnaker. Store deler av festivalområdet på Haugerstranda står imidlertid under vann, skriver Ringerikes Blad.

Det blir likevel fest ettersom arrangørene har flyttet hele festivalen til Jevnakerhallen.

– Slik det ser ut nå, får vi gjennomført alt vi har planlagt bortsett fra tømmerløpet, tilknytningen til Badeparken og eventuelt andre aktiviteter der vi er avhengig av fjorden, sier presseansvarlig Per Anders Bjørlund til avisa.

Festivalen har også delt en video på Instagram som viser hvor ille det står til på festivalområde. For å illustrere vannmengden har arrangørene rett og slett hoppet ute og plasker utenfor festivalteltet.

«Vi har ikke gitt opp! Slik det ser ut i kveld blir det vanskelig å gjennomføre alt vi har planlagt, men vi jobber på spreng med løsninger for å kunne gjennomføre festivalen - for nå trenger vi virkelig en fest», skriver de på bildedelingstjenesten.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer