Telenor-ansatte coronasmittet

Selskapet har tilbudt øvrige ansatte å jobbe hjemmefra.

Oslo, Norway 20150715.
Illustrasjonsbilder: Logoer, Oslo. Telenor
Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Oslo, Norway 20150715. Illustrasjonsbilder: Logoer, Oslo. Telenor Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Vis mer
Publisert

- Ja, vi har noen ansatte som har fått påvist smitte. Det dreier seg om tre personer, men disse har vært i risikoområder i utlandet, og havnet i direkte karantene - uten å møte på arbeidsplassen da de kom hjem, sier, pressekontakt og informasjonssjef i Telenor Norge, Magnus Line, til Børsen.

- Det er dermed ingenting som indikerer at smittefaren er større for våre ansatte enn den generelle risikoen ellers i samfunnet, fortsetter han.

Flere selskaper har nå innført hjemmekontor i et forsøk på å begrense spredningen av coronaviruset. Det er i tråd med Helsedirektoratets anbefalinger, som også fremmer forslag om økt bruk av fleksitid.

- Viktig

Overfor Børsen opplyser Line at selskapet tirsdag kveld valgte å tilby sine ansatte muligheten om å jobbe hjemmefra. Det er derimot ikke et satt krav foreløpig.

- Vi følger norske helsemyndigheters anbefalte råd om å bidra til å redusere smittefare. Det innebærer at vi tillater økt bruk av hjemmekontor, blant annet for å unngå for mange reisende i rushtida.

- Hvor mange ansatte har valgt å benytte seg av tilbudet?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer