Telenor bytter flere toppsjefer

Telenor Group varsler mandag flere endringer i ledelsen av sine asiatiske selskaper.

STORE ENDRINGER: Telenor gjør omfattende endringer i ledelsen i tre av sine asiatiske selskaper. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
STORE ENDRINGER: Telenor gjør omfattende endringer i ledelsen i tre av sine asiatiske selskaper. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Telenor Group gjør endringer i toppledelsen i Telenor Myanmar, dtac i Thailand, og Grameenphone i Bangladesh. Det opplyser selskapet selv i en pressemelding.

Sharad Mehrotra, administrerende direktør for Telenor Myanmar, er utnevnt til ny leder for dtac, som Telenors mobiloperatør i Thailand. Han erstatter Alexandra Reich, som søker nye lederutfordringer, opplyser Telenor.

- Takknemlig

Telenor-sjef Sigve Brekke skryter av Reich i en uttalelse, hvor han sier at hun har levert solide resultater i en utfordrende periode.

- Vi er takknemlige for at Reich har utviklet dtac i denne viktige transformasjonsfasen og vi ønsker henne lykke til i hennes neste lederrolle. Når Reich nå søker nye muligheter er vi glade for at Sharad Mehrotra har sagt ja til å ta over lederrollen i dtac, sier Brekke.

Hans Martin Hoegh Henrichsen, som fram til i dag har vært leder for Corporate Affairs i Telenor Myanmar, er konstituert administrerende direktør til en permanent løsning er på plass.

Første lokale toppsjef

Til slutt har nåværende viseadministrerende direktør i Grameenphone, Yasir Azman, rykket opp. Han blir ny administrerende direktør i selskapet etter Michael Foley, som flytter til familien i Afrika, melder Telenor Group.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer