Casper Ruud:

Tennisesset kjøpte Asker-tomt

Bare dager etter den skjebnesvangre tennis-finalen bladde Casper Ruud opp.

KJØPTE TOMT: Casper Ruud har skaffet seg eiendom. Foto: Gonzalo Fuentes / Reuters / NTB
KJØPTE TOMT: Casper Ruud har skaffet seg eiendom. Foto: Gonzalo Fuentes / Reuters / NTB Vis mer
Publisert

For litt over ei uke siden tok Casper Ruud (23) seg til en andreplass i tennisturneringa French Open i Paris. Med det innkasserne han 11,1 millioner kroner i premie.

Bare dager seinere kjøpte han, sammen med ekteparet Eivind og Ida Hadler-Olsen fra Bærum, en tomt til 10,5 millioner kroner. Tomta ligger på Nesøya i kommunen. Det skriver lokalavisa Budstikka.

- Vi har vært familievenner i mange år. Det er grunnen til at vi nå har kjøpt denne tomta sammen. Dette er et felles utviklingsprosjekt i et veldig tidlig stadium, sier Eivind Hadler-Olsen til avisa.

Ved siden av tomta ligger en tennisbane, som hører til en annen tomt.

Kjøpte luksusleilighet

Av grunnboka framgår det at Ruud har en halvpart i eierandel, mens ekteparet eier en fjerdedel hver. Tomta strekker seg over 2,6 mål.

Til Budstikka sier Hadler-Olsen at familien hans ikke har noen planer om å flytte fra Snarøya hvor de bor. Hvorvidt Ruud skal bosette seg på den nye tomta er ikke kjent.

Tennisspilleren og kjæresten Maria Galliani bor sammen på Frogner i Oslo. Her bladde 23-åringen opp nesten 19 millioner kroner for en lusksusleilighet på hovedstadens beste vestkant.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer