Casper Ruud:

Tennisesset kjøpte Asker-tomt

Bare dager etter den skjebnesvangre tennis-finalen bladde Casper Ruud opp.

KJØPTE TOMT: Casper Ruud har skaffet seg eiendom. Foto: Gonzalo Fuentes / Reuters / NTB
KJØPTE TOMT: Casper Ruud har skaffet seg eiendom. Foto: Gonzalo Fuentes / Reuters / NTB Vis mer
Publisert

For litt over ei uke siden tok Casper Ruud (23) seg til en andreplass i tennisturneringa French Open i Paris. Med det innkasserne han 11,1 millioner kroner i premie.

Bare dager seinere kjøpte han, sammen med ekteparet Eivind og Ida Hadler-Olsen fra Bærum, en tomt til 10,5 millioner kroner. Tomta ligger på Nesøya i kommunen. Det skriver lokalavisa Budstikka.

- Vi har vært familievenner i mange år. Det er grunnen til at vi nå har kjøpt denne tomta sammen. Dette er et felles utviklingsprosjekt i et veldig tidlig stadium, sier Eivind Hadler-Olsen til avisa.

Ved siden av tomta ligger en tennisbane, som hører til en annen tomt.

Kjøpte luksusleilighet

Av grunnboka framgår det at Ruud har en halvpart i eierandel, mens ekteparet eier en fjerdedel hver. Tomta strekker seg over 2,6 mål.

Til Budstikka sier Hadler-Olsen at familien hans ikke har noen planer om å flytte fra Snarøya hvor de bor. Hvorvidt Ruud skal bosette seg på den nye tomta er ikke kjent.

Tennisspilleren og kjæresten Maria Galliani bor sammen på Frogner i Oslo. Her bladde 23-åringen opp nesten 19 millioner kroner for en lusksusleilighet på hovedstadens beste vestkant.

Ruud, som selv er fra Snarøya i Bærum, rykket forrige uke opp til en femteplassering over verdens beste tennisspillere. I slutten av juni er det sesongens tredje Grand Slam-turnering i Wimbledon i London. Før den tid er det ATP 500-turneringen Cinch Championship i samme by.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer