The Vandelay stenger dørene

Restauranten i Bjørvika i Oslo vil nå stenge dørene for godt.

Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det melder Avisa Oslo.

I september skrev Dagens Næringsliv at stjernekokk Esben Holboe Bang, som driver norges eneste restaurant med tre stjerner i Michelin-guiden, at han så etter nye eiere til restauranten.

Samtidig sa han at han ville legge ned cocktailbaren Conservatory, og at han hadde funnet nye eiere til Kafeteria August. Bang skal ha begrunnet endringene med at luksusrestauranten Maaemo fortjener all hans oppmerksomhet.

- Maaemo krever og fortjener all min oppmerksomhet og dersom jeg merker bare et lite tegn til at andre prosjekter tar energi fra Maaemo, blir det en veldig enkel beslutning, sier Bang i en pressemelding.

INNLEGG: Torsdag delte resturanten innlegg på Instagram. Foto: Instagram/Skjermdump
INNLEGG: Torsdag delte resturanten innlegg på Instagram. Foto: Instagram/Skjermdump Vis mer

Ifølge pressemeldingen har det vært rundt 500 000 gjester på restauranten siden den åpnet for tre år siden, skriver AO.

- Dette er utelukkende et valg basert på lidenskap og magefølelse. Det er en enkel, men så klart også vemodig beslutning. Når alt kommer til alt så har jeg bare 24 timer i døgnet, og på et tidspunkt må man bestemme seg for hva man blir mest glad av å bedrive i disse timene.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer