Tidligere Liverpool-proff investerer i hotell

Den tidligere Liverpool-proffen Vegard Heggem har blitt medeier i det «norske» hotellet i Anfield Road.

INVESTERER: Vegard Heggem scoret det avgjørende 1-2 målet i returoppgjøret mellom AC Milan og Rosenborg på San Siro i 1996, i det mange regner som et av de største øyeblikkene i norsk fotball. Her fra oppgjøret på Lerkendal, som trønderne tapte 1-4. Foto: Tor Richardsen/NTB
INVESTERER: Vegard Heggem scoret det avgjørende 1-2 målet i returoppgjøret mellom AC Milan og Rosenborg på San Siro i 1996, i det mange regner som et av de største øyeblikkene i norsk fotball. Her fra oppgjøret på Lerkendal, som trønderne tapte 1-4. Foto: Tor Richardsen/NTB Vis mer
Publisert

TRONDHEIM (Dagbladet): Den tidligere Liverpool- og Rosenborg-proffen Vegard Heggem har kjøpt en eierandel på cirka 10 prosent i driftsselskapet i Hotel Tia i Anfield Road, bare et steinkast fra hjemmebanen til Liverpool.

Trønderen har samtidig kjøpt en tilsvarende eierandel i leilighetskomplekset Millhouse.

- Liverpool og Anfield er et fantastisk utgangspunkt for unike opplevelser. Både Hotel TIA og Millhouse, med sin beliggenhet og de dyktige menneskene som står bak, er svært godt posisjonert for å legge til rette for dette. For min del tror jeg at investeringen vil bli lønnsom, og samtidig en spennende måte å være litt på innsida av det som rører seg i byen og klubben som jeg er veldig glad i, skriver Heggem i en e-post til Dagbladet.

Det var Liverpool.no som først omtalte saken.

Det er lenge siden daglig leder i Hotel Tia, Jostein Ansnes, for første gang kontaktet Heggem om å bli medeier i hotellet.

- Den gangen passet det ikke for Vegard, men nå passet det bedre. Vi er veldig glade for å få inn Vegard på eiersiden. Han er ikke bare en tidligere Liverpool-spiller, men også en utrolig kunnskapsrik fyr som er en stor ressurs i den forstand at han kan turisme- og reiseliv, og vi vet han har mye å bidra med i så måte, sier Ansnes til Liverpool.no.

Da Heggem flyttet hjem fra Liverpool, etter det han selv beskriver som fem uforglemmelige år, tok han over barndomsgården og lakseparadiset Aunan Gård. Etter å ha utviklet eiendommen og turistvirksomheten der i 20 år, la han i fjor sommer ut eiendommen for salg.

- Det ble en livsstil for meg. I 2021 erkjente jeg at jeg hadde lyst til å gi meg selv muligheten til å gjøre noe helt annet, før jeg blir for gammel. Det har vært en god avgjørelse.

Bare få dager etter at lakselodgen ble lagt ut for salg, ble den solgt for 15,8 millioner kroner, som også var prisantydning for eiendommen.

Det er derfor 47-åringen nå investerer i Hotel Tia og Millhouse.

- Jeg har nylig fått frigjort en del kapital gjennom et eiendomssalg, så timingen var god for å reinvestere noe av dette i eiendom et annet sted, skriver han.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer