- Til himmels

Utelivsbransjen fryktet det verste da streiken truet med full ølstans. Nå rapporteres det om rekordtall.

INGEN LEDIGE STOLER: Eieren av Grünerhaven uteservering i Oslo forteller om lange køer og enorme salgstall etter helgen. Foto: Foto: John T. Pedersen
INGEN LEDIGE STOLER: Eieren av Grünerhaven uteservering i Oslo forteller om lange køer og enorme salgstall etter helgen. Foto: Foto: John T. Pedersen Vis mer
Publisert

- Det smeller ekstra når sola først viser seg fra sin beste side. Vi har hatt helt formidable besøkstall, og det er særlig uteserveringen som drar tallet til himmels, sier Noho-sjef Karl-Henning Svendsen til Børsen.

Sannsynligheten for å vinne i Lotto har trolig vært større enn å finne en ledig stol på byens uteserveringer denne helga. Utelivsgiganten Noho eier både Colonel Mustard, Grisen, Youngs og Prindsen Hage, som alle tilbyr uteservering i hovedstaden.

Til tross for at været nå har snudd og regntunge skyer henger over Oslo søndag ettermiddag, har utelivskjempen all grunn til å juble over helgas resultat.

- Jeg satt og så på tallene nå, og omsetningen er opp 30 prosent mot forrige helg.

- Rekord

Eier av Grünerhaven uteservering i Oslo, Silvia Fartum, kan på sin side melde om rekordtall.

- Med det fantastiske været som var fredag og lørdag, fikk vi rekordomsetning med en økning på 60 prosent sammenliknet med helga før, sier Fartum til Børsen.

Dersom bryggeriene ikke hadde fått grønt lys til å fylle på øllagrene fredag morgen, ville resultatet sett veldig annerledes ut.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer