Nortura

Tilbakekaller pølser etter Salmonella-funn

Nortura tilbakekaller pølser fra Taga og «Skikkelig digg bacon» etter funn av Salmonella.

TILBAKEKALLES: Pølser fra Taga. Foto: Taga Foods AS / NTB
TILBAKEKALLES: Pølser fra Taga. Foto: Taga Foods AS / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Taga Foods tilbakekaller to produkter som selges hos Coop, etter at Nortura har gjort funn av salmonella i et parti med svinekjøtt levert til Taga.

Tilbakekallingen gjelder Carsodo BBQ Chorizo med best før dato 2. og 15. juni 2021 og Taga Fuet 175 gram med best før dato 4. og 5. september 2021.

Taga ber forbrukere som har kjøpt produktene, om å kaste dem eller returnere dem til butikken der det er kjøpt, for refusjon.

- Dersom BBQ-produktet blir stekt eller grillet i 70 grader eller mer i mer enn 2 minutter, vil produktene være fri for salmonella, skriver selskapet i en pressemelding.

Flere tilbakekallinger

Nyheten kommer samme dag som Nortura melder at de har blitt informert fra én av sine underleverandører, Prima Jæren, om at det er gjort funn av salmonella i ytterligere partier importert tysk svinekjøtt, som er levert til dem.

Dermed tilbakekaller Nortura derfor 140 gram- og 360 gram-pakninger med «Skikkelig digg bacon» hos Norgesgruppen og Coop.

11. mars tilbakekalte NorgesGruppen kjøttdeig, karbonadedeig og burgere merket med enkelte holdbarhetsdatoer. Produktene var produsert av Norfersk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer