Tilgir Spetalen: - Beklagelse akseptert

TV 2-reporter Fredrik Græsvik tilgir investor Øystein Stray Spetalen, etter at sistnevnte skal ha spøkt i en Whatsapp-gruppe om at Taliban kunne ta livet av reporteren da han var i Kabul.

FORLANGET BEKLAGELSE: TV 2-reporter Fredrik Græsvik var ikke fornøyd med å bli harselert med i investorens Whatsapp-gruppe. Nå skal han ha fått en beklagelse. Foto: Vidar Ruud / NTB
FORLANGET BEKLAGELSE: TV 2-reporter Fredrik Græsvik var ikke fornøyd med å bli harselert med i investorens Whatsapp-gruppe. Nå skal han ha fått en beklagelse. Foto: Vidar Ruud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TV 2-reporter Fredrik Græsvik uttalte lørdag til egen kanal at han forventet en beklagelse fra Øystein Stray Spetalen, etter at investoren i sin mye omtalte Whatsapp-gruppe skal ha spøkt om at Taliban kunne ta livet av reporteren da han var i Kabul.

Det har han nå fått, skriver Græsvik selv på Facebook.

– Jeg har snakket med Spetalen og han beklager. Beklagelse akseptert! Da går vi videre, skriver han.

Spetalen bekrefter overfor Dagbladet at han har beklaget.

- Dette var i utgangspunktet uskyldig humor og satire, men hvis han tok det ille opp, beklager jeg det, sier han.

Dagbladet har vært i kontakt med Fredrik Græsvik, som henviser til innlegget på Facebook.

– Kan man sponse Taliban

I midten av august ble det ifølge Dagens Næringsliv lagt ut en artikkel i gruppa, om at TV 2 jobbet med å få Græsvik ut av Kabul og tilbake til Norge etter Talibans inntog.

Det skal ha vært finansveteran Dag Arne Wivelstad som delte artikkelen, akkompagnert av sin egen kommentar: «Er det lov å håpe at han blir?».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer