Kjendisinnbrudd:

Tiltalt for million-tyveri: - Virket målrettet

En mann er tiltalt for å stjele store verdier fra norske kjendiser.

RAID: Mannen i 40-åra skal ha gjort innbrudd på en rekke adresser i Oslos mest velstående strøk. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
RAID: Mannen i 40-åra skal ha gjort innbrudd på en rekke adresser i Oslos mest velstående strøk. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert

Mellom sommeren 2019 og høsten 2021 skal en mann i 40-åra ha tatt seg inn i hjemmene til flere velstående, kjente nordmenn. Under innbruddene skal han ha nappet til seg store verdier - som en bunad, eksklusive klokker og designervesker. I ett tilfelle stjal han ifølge tiltalen en Mercedes som han kjørte fra åstedet med.

Tirsdag i forrige uke skulle mannen møtt i retten, men politiet har ikke fått tak i ham for å forkynne tiltalen for ham, har Børsen meldt tidligere.

- Saken er utsatt, fordi tiltalte ikke var gyldig stevnet, sa politiadvokat Mona Brandmo da.

Forsvunnet

Børsen har vært i kontakt med mannens forsvarer, Waqar Malik i Matrix Advokater, som opplyser at det ikke er noen ny status i saken. Det er imidlertid uklart hvordan han stiller seg til skyldspørsmålet. Malik forklarer:

- Da han ble pågrepet og siktet [høsten 2020], erkjente han ikke straffskyld etter siktelsen. Teksten i tiltalen [fra januar i år] er temmelig forskjellig fra siktelsen, og ettersom verken politiet eller jeg har lyktes i å få tak i ham etter at tiltalen var utferdiget, vet vi ikke hvordan han stiller seg til skyldspørsmålet nå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer