Ting reddet fra konkurs

Interiørkjeden har inngått nytt samarbeid.

NYTT SAMARBEID: Interiørkjeden Ting har over en lengre periode slitt økonomisk. Nå er virksomheten reddet. Foto: Google maps
NYTT SAMARBEID: Interiørkjeden Ting har over en lengre periode slitt økonomisk. Nå er virksomheten reddet. Foto: Google maps Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag ble det kjent at interiørkjeden Ting hadde slått seg selv konkurs.

- Det er beklagelig å meddele at det ikke har lyktes å finne en løsning for selskapet som sikrer videre drift. Selskapet har på grunn av dette meldt oppbud i dag, 20.01.20, skrev styreleder Audun Skodvin Viken i en epost til Fædrelandsvennen.

Onsdag ble det klart at virksomheten er blitt reddet. Nettavisen skriver at Vikengruppen har inngått samarbeid med familien Holta, som gjennom selskapet HAI Invest AS er blitt medeier i morselskapet Skei Holding AS.

- Skei Holding har gått sammen med en ytterligere sterk finansiell aktør og kjøpt konkursboet Ting AS og vil med det fortsette driften av TING konseptet. Mesteparten av butikkene i Ting-kjeden blir videreført, men avdelingene i Oslo og på Flesland blir lagde ned. De fleste arbeidsplassene blir redda, skriver Audun Viken, styreleder i Ting As, til Nettavisen.

Ting har butikker over hele landet, derav Bergen, Oslo, Tromsø, Trondheim, Stavanger, Flesland, Gardermoen og Kristiansand. Ifølge proff.no har kjeden 83 ansatte.

- Har jobbet intenst

Årsregnskapet for 2018 viser at Ting AS omsatte for 93,4 millioner kroner, samtidig leverte kjeden et negativt resultat før skatt på 13,7 millioner kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer