To pågrepet for luksusbrekk

Milliardærarvingen Tamara Ecclestone skal ha blitt rundstjålet for om lag 600 millioner kroner i desember, ifølge AP. Nå har politiet pågrepet to menn som mistenkes for medvirkning til luksusbrekket.

ROBBET: Den kjente milliardæravingen Tamara Ecclestone har fått den svært eksklusive og verdifulle smykkesamlingen sin stjålet. Video: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I desember ble hjemmet til milliardærarvingen og modellen Tamara Ecclestone rundstjålet for eiendeler verdt om lag 600 millioner kroner, ifølge AP.

Natt til fredag opplyser britisk politi at to menn er blitt pågrepet for luksusbrekket, ifølge BBC.

En 29 år gammel mann ble pågrepet på flyplassen Heathrow i London mistenkt for medvirkning til tyveri, og sitter i varetekt. I tillegg er ytterligere en mann blitt pågrepet på en adresse i London mistenkt for tyveri og hvitvasking.

Luksusbrekk

Det var i Ecclestones hjem nær Hyde Park i London, som hun ifølge Forbes kjøpte for om lag 550 millioner kroner i 2011, at tyveriet fant sted.

Kort tid seinere uttalte politiet at de rykket ut til hjemmet etter å ha blitt varslet av sikkerhetspersonell om at det befant seg tre personer på eiendommen.

Tyvene har trolig tatt seg inn i hjemmet via en hage, før de brøt seg inn i gjemte safer på Ecclestones soverom. Der skal tyvene har forsynt seg av milliardærarvingens verdifulle smykkesamling.

Samlingen besto av en rekke dyrebare ringer, øreringer og et eksklusivt Cartier-armbånd som Ecclestone fikk i bryllupsgave.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer