To pågrepet for luksusbrekk

Milliardærarvingen Tamara Ecclestone skal ha blitt rundstjålet for om lag 600 millioner kroner i desember, ifølge AP. Nå har politiet pågrepet to menn som mistenkes for medvirkning til luksusbrekket.

ROBBET: Den kjente milliardæravingen Tamara Ecclestone har fått den svært eksklusive og verdifulle smykkesamlingen sin stjålet. Video: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I desember ble hjemmet til milliardærarvingen og modellen Tamara Ecclestone rundstjålet for eiendeler verdt om lag 600 millioner kroner, ifølge AP.

Natt til fredag opplyser britisk politi at to menn er blitt pågrepet for luksusbrekket, ifølge BBC.

En 29 år gammel mann ble pågrepet på flyplassen Heathrow i London mistenkt for medvirkning til tyveri, og sitter i varetekt. I tillegg er ytterligere en mann blitt pågrepet på en adresse i London mistenkt for tyveri og hvitvasking.

Luksusbrekk

Det var i Ecclestones hjem nær Hyde Park i London, som hun ifølge Forbes kjøpte for om lag 550 millioner kroner i 2011, at tyveriet fant sted.

Kort tid seinere uttalte politiet at de rykket ut til hjemmet etter å ha blitt varslet av sikkerhetspersonell om at det befant seg tre personer på eiendommen.

Tyvene har trolig tatt seg inn i hjemmet via en hage, før de brøt seg inn i gjemte safer på Ecclestones soverom. Der skal tyvene har forsynt seg av milliardærarvingens verdifulle smykkesamling.

Samlingen besto av en rekke dyrebare ringer, øreringer og et eksklusivt Cartier-armbånd som Ecclestone fikk i bryllupsgave.

Milliardærarving

Ecclestone er datter av Formula One Group-grunnleggeren Bernie Ecclestone (89), og arving til imperiet som har ansvar for markedsføring av motorsportarrangementer, blant annet verdensmesterskapet i Formel 1.

- Tamara og familien er i god behold, men åpenbart sinte og rystet etter hendelsen, heter det i en uttalelse fra familien.

I uttalelsen gikk det også fram at familiens private sikkerhetsvakter samarbeidet tett med politiet, som blant annet har fått innsyn i overvåkingsmateriale.

Kjendis

Dette er imidlertid ikke første gang Ecclestone har vært omtalt i verdenspressen.

Som datter av forretningsmannen og den tidligere Formel 1-sjefen Bernie Ecclestone, har Tamara Ecclestone vokst opp i en av Storbritannias aller rikeste familier.

I januar 2013 traff hun aksjemekleren Jay Rutland for første gang. Måneden etter forlovet de seg, og kort tid etter lovet de hverandre evig troskap. I 2014 jublet Tamara og ektemannen da de ble foreldre til datteren Sophia (5).

I et intervju med Closer Magazine i 2018, avslørte milliardærarvingen at hun fortsatt ammet dattera - som da var fire år gammel.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer