Tommi’s Burger Joint er konkurs

Stenger dørene i Norge.

KJEMPEGJELD: Fire år etter at Tommi's Burger Joint først begynte å selge fastfood i Oslo, er det kroken på døra for burgerkjeden i Norge. Foto: Ørn E. Borgen / AFTENPOSTEN
KJEMPEGJELD: Fire år etter at Tommi's Burger Joint først begynte å selge fastfood i Oslo, er det kroken på døra for burgerkjeden i Norge. Foto: Ørn E. Borgen / AFTENPOSTEN Vis mer
Publisert

I 2015 åpnet den islandske burgerkjeden Tommi's Burger Joint i Oslo. «Kultburgeren» var først tilgjengelig i Skippergata, før eierne utvidet med enda en restaurant i Thorvald Meyers gate på Grünerløkka.

Daglig leder Siggi Snorrason varslet kort tid etter at kjeden ønsket å slå seg opp i alle Norges større byer på sikt. Slik gikk det ikke.

På tampen av året skriver Vårt Oslo at Tommi’s Burger Joint - sammen med utestedet Fru Hagen - er konkurs.

Oslo byfogdembete åpnet 12. desember konkursen mot TBJ NORGE AS, eierne av utestedene Tommi’s Burger Joint og Fru Hagen. Samlet sitter de på en gjeld på tolv millioner kroner.

- Den bakenforliggende årsaken (etter det vi har fått opplyst) til stengningen var arbeidene med trikkeskinnene i Thorvald Meyers gate. Arbeidene skapte et stort tap i omsetningen, som gjorde det vanskelig å betjene gjelda, uttalte advokatfullmektig Simen Uggerud fra Rime Advokater til Vårt Oslo.

Så mange berøres

Morten Haugen i Rime Advokater er oppført som bostyrer i forbindelse med konkursen. Overfor Børsen utdyper han at i overkant av 30 ansatte berøres.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer