Tommi’s Burger Joint er konkurs

Stenger dørene i Norge.

KJEMPEGJELD: Fire år etter at Tommi's Burger Joint først begynte å selge fastfood i Oslo, er det kroken på døra for burgerkjeden i Norge. Foto: Ørn E. Borgen / AFTENPOSTEN
KJEMPEGJELD: Fire år etter at Tommi's Burger Joint først begynte å selge fastfood i Oslo, er det kroken på døra for burgerkjeden i Norge. Foto: Ørn E. Borgen / AFTENPOSTEN Vis mer
Publisert

I 2015 åpnet den islandske burgerkjeden Tommi's Burger Joint i Oslo. «Kultburgeren» var først tilgjengelig i Skippergata, før eierne utvidet med enda en restaurant i Thorvald Meyers gate på Grünerløkka.

Daglig leder Siggi Snorrason varslet kort tid etter at kjeden ønsket å slå seg opp i alle Norges større byer på sikt. Slik gikk det ikke.

På tampen av året skriver Vårt Oslo at Tommi’s Burger Joint - sammen med utestedet Fru Hagen - er konkurs.

Oslo byfogdembete åpnet 12. desember konkursen mot TBJ NORGE AS, eierne av utestedene Tommi’s Burger Joint og Fru Hagen. Samlet sitter de på en gjeld på tolv millioner kroner.

- Den bakenforliggende årsaken (etter det vi har fått opplyst) til stengningen var arbeidene med trikkeskinnene i Thorvald Meyers gate. Arbeidene skapte et stort tap i omsetningen, som gjorde det vanskelig å betjene gjelda, uttalte advokatfullmektig Simen Uggerud fra Rime Advokater til Vårt Oslo.

Så mange berøres

Morten Haugen i Rime Advokater er oppført som bostyrer i forbindelse med konkursen. Overfor Børsen utdyper han at i overkant av 30 ansatte berøres.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer