Trumps hotell

Tomt: - Hvem drar dit nå?

Først kom coronapandemien. Så tapte Donald Trump presidentvalget. Nå ligger prestisjehotellet hans, Trump International Hotel, nesten tomt et par steinkast fra Det hvite hus.

IKKE TRAVELT: Det er stille på Trumps hotell i Washington D.C. etter at han tapte valget og forlot Det hvite hus. Foto: ANDREW CABALLERO-REYNOLDS / AFP
IKKE TRAVELT: Det er stille på Trumps hotell i Washington D.C. etter at han tapte valget og forlot Det hvite hus. Foto: ANDREW CABALLERO-REYNOLDS / AFP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Børsen): Trump åpnet det gamle, staselige postkontoret i Washington D.C. som et hotell under presidentvalgkampen i 2016. Hotellet med 263 rom ble et samlingssted for Trump-tilhengere, statsledere, lobbyister diplomater og den daværende presidenten. Den svære lobbyen og restaurantene der var fulle av liv. Nå er situasjonen en ganske annen, ifølge The Guardian, New York Times og CNN.

Det har vært et brutalt år for hele hotellbransjen. Trumps hotell har i tillegg gått på en ekstra smell etter at Trump tapte presidentvalget.

- Kan ikke fatte

- Det pleide å være samlingsstedet for Trump-verdenen, men jeg kan ikke fatte hvem som drar dit nå. Vi har ikke en gang turister i Washington, og jeg kan ikke tenke meg at de fleste vil bo der når de kommer tilbake, sier spaltisten og forfatteren Sally Quinn til The Guardian.

Før var hotellet fullt av de karakteristiske røde «Make America Great Again»-capsene til Trumps tilhengere. Men under et besøk nylig, minnet det mer om det forlatte og hjemsøkte hotellet i den klassiske filmen «Ondskapens hotell», skriver avisa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer