Toppsjef døde brått: - Stor sorg

Administrerende direktør i IT-selskapet Braathe, Tron Braathe (51), fikk hjertestans på skitur.

DØD: Tron Braathe har vært sentral i IT-selskapet Braathe siden han var med å grunnlegge det i 1989. Foto: Braathe
DØD: Tron Braathe har vært sentral i IT-selskapet Braathe siden han var med å grunnlegge det i 1989. Foto: Braathe Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Toppsjef i IT-selskapet Braathe, Tron Braathe (51), er død. Braathe var både administrerende direktør, gründer og majoritetseier i familieselskapet.

«Det er med stor sorg og tungt hjerte vi i Braathe AS må meddele at vår administrerende direktør og majoritetseier, Tron Braathe fikk hjertestans på en skitur den 4. mars», skriver IT-selskapet i en uttalelse.

Braathe har vært sentral i selskapet siden han var med å grunnlegge det i 1989.

«Han vil bli dypt savnet av sine kollegaer, og hans visjon vil videreføres av organisasjonen. Vi ønsker å uttrykke vår dypeste medfølelse til Trons familie og nærmeste relasjoner i denne vanskelige tiden», skriver selskapet i uttalelsen.

Videre skriver de at selskapet opprettholder drift som normalt, og at leveranser til kunder ikke vil påvirkes av den dypt tragiske hendelsen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer