Toppsjef druknet

Økonomidirektør for pizzakjeden Domino's Pizza Group, David Baurnfeind, omkom i en drukningsulykke torsdag, opplyser selskapet i en uttalelse.

ULYKKE: Domino's Pizza Groups økonomidirektør, David Bauernfeind (51), døde i en drukningsulykke. Foto: NTB Scanpix
ULYKKE: Domino's Pizza Groups økonomidirektør, David Bauernfeind (51), døde i en drukningsulykke. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Fredag opplyser pizzakjeden Domino's Pizza Group i en offentlig uttalelse at deres økonomidirektør, David Bauernfeind (51), døde i en ulykke torsdag 26. desember.

Bauernfeind druknet i en ulykke tilknyttet snorkling mens han ferierte med familien, ifølge Reuters som gjengir selskapets uttalelse.

- Vår økonomidirektør, David Bauernfeind, døde i en tragisk ulykke torsdag 26 desember mens han ferierte med familien, heter det i uttalelsen.

51-åringens etterfølger vil kunngjøres om kort tid.

Bauernfeind ble permanent ansatt i stillingen som økonomidirektør i selskapet i oktober 2018, etter å ha vært fungerende økonomidirektør en stund. Tidligere jobbet han i samme stilling i selskapet Connect Group, ifølge Reuters.

Selskapet ut av Norge

Domino's hadde 57 utsalgssteder i Norge, hvorav 47 av dem var Domino's-restauranter og ti var Dolly Dimple's-restauranter, ifølge kvartalsrapporten som ble lagt fram i oktober.

Der gikk det også fram at Domino's Pizza Group ville trekke seg ut av Norge etter en gransking av markedene der kjeden er til stede internasjonalt, som viste skuffende resultater.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer