Toppsjefens liv «ruinert» etter dette

- Jeg er historie. Livet mitt er lagt i ruiner.

TRØBBEL: Da Uber-sjåføren Randy Clarke skulle hente Hans Berglund, kranglet de om en liten detalj. Så skjedde dette. Video: Randy Clark. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg håper dette kan stå som et eksempel, sier Randy Clarke (25) til Børsen.

Han tok nylig et valg som skulle få dramatiske konsekvenser for den svenske toppsjefen Hans Berglund (71). Fram til for ei uke siden var sistnevnte administrerende direktør i det suksessfulle gjødselselskapet Agroplasma Inc. i USA.

Nå står Berglund uten jobb, og proklamerer at livet hans har falt i grus.

- Jeg er fjernet fra min stilling i selskapet. Jeg har fått sparken. Jeg grunnla selskapet, men er nå ute. Jeg er historie. Livet mitt er lagt i ruiner, selskapet er lagt i ruiner, sier 71-åringen til tv-kanalen ABC15.

Ser rødt

Det var fredag 31. januar at Berglund bestilte transport via Uber i delstaten Arizona. Clarke godtok kjøreturen, og dukket opp til avtalt sted. Grunnet en uønsket episode under en kjøretur for to år siden, har 25-åringen derimot én regel: Alle passasjerer skal sitte i baksetet.

Da Berglund ble bedt om å innrette seg etter dette, skjer det som ikke skal skje.

  • Se video øverst i artikkelen.

Det avgjørende øyeblikket er fanget på kamera. Idet situasjonen er i ferd med å eskalere, tilbyr Clarke å kansellere turen for så å gi toppsjefen pengene tilbake. Da eksploderer det for Berglund.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer