Lord Alan Sugar:

Tordentale mot hjemmekontorister

Den britiske forretningsmagnaten mener det er på høy tid å komme tilbake på kontoret.

INGEN HJEMMEKONTOR-FAN: Milliardær Alan Sugar ser helst at folk peller seg tilbake på kontoret. Foto: Artur Widak / Shutterstock / NTB
INGEN HJEMMEKONTOR-FAN: Milliardær Alan Sugar ser helst at folk peller seg tilbake på kontoret. Foto: Artur Widak / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Etter over to år med pandemi har de fleste kommet tilbake på kontoret.

For noen er det en lettelse å være tilbake blant kolleger, mens andre har vært vanskeligere å lokke tilbake fra hjemmets fire vegger. Andre foretrekker å ha mulighet til å jobbe hjemme deler av uka.

Flere bedrifter har imidlertid gitt de ansatte klar beskjed om å innfinne seg på kontoret. Tesla var blant dem som truet med sparken. Andre har lagt til rette for de ansattes ønske om mer fleksibilitet, og flere eksperter mener arbeidsmarkedet er i endring.

- Late idioter

En som ikke er spesielt begeistret for hjemmekontor er milliardær Lord Alan Sugar (75). Forretningsmannen startet teknologiselskapet Amstrad på slutten av 60-tallet, og har vært programleder for den britiske versjonen av «The Apprentice», som tidligere president Donald Trump ledet i USA.

Sugar har repostet et innlegg fra den britiske Daily Mail-journalisten Andrew Pierce.

«Regjeringen skal selge unna kontorer verdt 1,5 milliarder i Whitehall, som er etterlatt tomme fordi folk jobber hjemmefra. Hvorfor krever ikke regjeringa at det kommer tilbake til pultene sine?», skriver han på Twitter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer