Fabian Stang:

Tordner mot Obos: - Hvem tror de at de er?

Obos har havnet på slakterbordet til sine egne medlemmer.

GÅR HARDT UT: Tidligere Oslo-ordfører Fabian Stang (H) går hardt ut mot Obos. Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet
GÅR HARDT UT: Tidligere Oslo-ordfører Fabian Stang (H) går hardt ut mot Obos. Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet Vis mer
Publisert

- Jeg er lei meg. Særlig på vegne av de som i gamledager virkelig sørget for at Obos leverte det de lovet, sier eksordfører og Obos-medlem Fabian Stang til Børsen.

Han er en av mange som nå uttrykker voldsom misnøye for måten Obos opererer på. Selskapet har som uttalt hovedmål å bygge boliger for sine medlemmer, og å skaffe dem fordeler de ikke kan få på egen hånd.

I et innslag på Dagsrevyen torsdag kveld, fikk selskapet så ørene flagret. Obos-medlem og jurist Tone Hoffman er blant dem som uttaler at hun har mistet tilliten til boligkjempen.

- Det handler om et boligbyggelag som ikke lenger er der for medlemmene sine, uttalte Hoffman til Dagsrevyen torsdag.

Ifølge NRK startet opprøret da de omtalte at Obos hadde solgt en boligblokk til et utleieselskap framfor til sine egne medlemmer. Misnøyen har siden vokst, og knytter seg senest til den årlige generalforsamlingen som finner sted i juni.

Nå risikerer nemlig vanlige medlemmers makt å bli skvist ut av av Obos-ansatte og toppsjefer i organisasjonen. Ifølge NRK har Obos mobilisert sine ansatte i forkant av generalforsamlingen - hvor det skal stemmes over en rekke viktige saker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer