Totalkollaps: - Uakseptabelt

Et fullstendig sammenbrudd i bagasjesystemet ved en av Europas travleste flyplasser, utløste komplett kaos torsdag.

KOLLAPSET: Koffertene tårnet seg opp utenfor inngangen til Orly-flyplassen utenfor Paris torsdag. Foto: Stefano Rellandini / AFP / NTB
KOLLAPSET: Koffertene tårnet seg opp utenfor inngangen til Orly-flyplassen utenfor Paris torsdag. Foto: Stefano Rellandini / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor sommer hadde mange planer om å endelig gjennomføre den etterlengtede utenlandsreisen som hadde blitt utsatt i to år på grunn av coronapandemien.

For mange ble reisen likevel preget av kaos, usikkerhet og ventetid, mye på grunn av pilotstreiken i SAS som varte i 15 dager - midt i fellesferien.

Da var det bare å begynne å glede seg til rolige dager på stranda i 2023.

Eller?

De som ikke droppet årets ferieplaner som følge av en stadig lettere lommebok, kunne i stedet oppleve at streik, hetebølger og naturkatastrofer sørget for at 2023 ble nok en kaos-sommer i Europa.

Frankrike sparket på mange måter i gang ballet med en flygelederstreik som førte til omfattende forsinkelser og følgefeil over store deler av kontinentet.

Selv om streiken ble avsluttet for en drøy måned siden, er det ikke slutt på kaoset.

Tårnet seg opp

Torsdag ble nemlig så mange som 10 000 passasjerer rammet av en totalkollaps i systemet som sorterer bagasje ved flyplassen Paris-Orly i Frankrike, ifølge franske BFMTV.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.