Trafikk-kaos i Europa

Langhelg i Storbritannia, kansellerte fly, forsinkede tog og lange køer på veiene har i helga skapt store problemer i Europa.

LANGE KØER: Nok en dag med kaos og lange køer på Schipol flyplass i Amsterdam i går. Foto: RUT / Splash News /NTB
LANGE KØER: Nok en dag med kaos og lange køer på Schipol flyplass i Amsterdam i går. Foto: RUT / Splash News /NTB Vis mer
Publisert

Titusenvis av britiske turister anslås å stå fast på flyplasser over hele Europa etter nærmere 200 flykanselleringer i løpet av helga, ifølge The Guardian.

Også forsinkede Eurostar-tog og kø på veiene skaper kaos.

- Veldig lei oss

Etter platinumjubileumshelg i Storbritannia, samt skolefri for mange, skal trafikkproblemene ramme en rekke ferierende briter.

Fordi dronning Elizabeth i forrige uke kunne feire 70 år på tronen, var det i helga duket for en storslått feiring. I den anledning hadde mange briter fri, noe mange tilsynelatende benyttet til noen velfortjente fridager.

Søndag ble rundt 80 EasyJet-flyginger kansellert. Ifølge selskapet skal grunnen være «det pågående og utfordrende driftsmiljøet». Omkring 12 000 mennesker skal være rammet som følge av kanselleringene søndag.

- Vi er veldig lei oss og forstår problemene dette har forårsaket våre kunder. Vi er fokusert på å få dem til sine destinasjoner så snart som mulig, har flyselskapet uttalt.

Reisende fra blant annet Barcelona, Nice, Madrid, Belfast, Korfu og Glasgow er blant dem som ble berørt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer