Utelivstopp freser:

- Tråkket ned og spyttet på

Daglig leder ved metalpuben Rock In i Oslo er oppgitt over måten de nye restriksjonene ble innført på. - Amatørmessig.

OPPGITT: Daglig leder ved Rock In, Erman Atabay, er oppgitt over måten de nye restriksjonene ble innført på. Foto: Privat
OPPGITT: Daglig leder ved Rock In, Erman Atabay, er oppgitt over måten de nye restriksjonene ble innført på. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Vi som utelivsaktører har blitt tråkket ned og spyttet på av myndighetene siden tidlig 2020. Nå er vi herdet».

Slik oppsummerer Erman Atabay, daglig leder ved rock- og metalpuben Rock In på Grønland i Oslo situasjonen i utelivet i et innlegget på pubens Facebook-side.

Les hele innlegget nederst i saken.

- Amatørmessig

Som følge av den nye coronavirusmutasjonen omikron, som er svært smittsom, ble det før helgen innført nye restriksjoner i Oslo-området.

Det ble innført krav om registrering av gjester og krav til bordservering. Det skulle gjelde fra midnatt natt til fredag, altså midt i utestedenes åpningstid.

Noe som har gjort Atabay oppgitt. Bakgrunnen for irritasjonen går på måten de nye restriksjonene ble innført på.

- Jeg synes det er amatørmessig gjort denne gangen. Forrige gangen dette skjedde kunne vi ikke annet enn å være litt irritert, men nå er vi skuffet over at de ikke har lært, sier Atabay til Børsen.

Han sier at han foreløpig ikke har fått noe offisielt skriv fra Næringsetaten i Oslo, som de har pleid å få, og det var heller ingen på jobb til å svare på deres spørsmål da restriksjonene ble innført.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.