Maarud:

Trekker potetgull etter kontakt med mus

- Maarud beklager på det sterkeste.

Illustrasjonsfoto: Terje Bendiksby / NTB
Illustrasjonsfoto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Maarud trekker et parti med Potetgull salt og pepper etter at en krattspissmus var i kontakt med en chipspose da den ble produsert.

- En totalvurdering av hendelsen tilsier at det er avgrenset til én pose. Maarud velger allikevel å tilbakekalle alle produkter som ble produsert på samme tidspunkt. Best før datoen tilbaketrekningen gjelder er 21.06.2021, skriver Maarud i en pressemelding.

Alle som har kjøpt salt og pepper-potetgull med denne datomerkingen, kan kaste innholdet og sende posen til Maarud for å få pengene igjen.

- Maarud beklager på det sterkeste. Det er viktig for oss å levere på våre strenge kvalitetskrav og i henhold til den kvaliteten forbrukerne forventer. Når vi ikke kan garantere det, har vi valgt å trekke denne enkeltproduksjonen fra markedet, sier kommunikasjonsansvarlig Cathrine Moksnes i Maarud.

Potetgull-selskapet varsler nå en gjennomgang av saken sammen med Mattilsynet og skadedyrkontroll.

- Vi har strenge rutiner og omfattende tiltak for å forebygge slike hendelser, men det vil alltid være en viss risiko ved varetransport ut og inn av porter i produksjonslokalet, opplyser Maarud.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer