Babbo Collective Øvrefoss:

Trendrestaurant stengt på dagen

Restauranten Babbo Collective Øvrefoss på Grünerløkka i Oslo måtte tømme lokalene og stenge dørene da politiet kom på besøk.

- ILLE: Politiet var ikke fornøyd med hvordan de ansatte opptrådte da de kom til restauranten en kveld i slutten av april. Foto: Politiet
- ILLE: Politiet var ikke fornøyd med hvordan de ansatte opptrådte da de kom til restauranten en kveld i slutten av april. Foto: Politiet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Like før klokka 23.00 lørdag 22. april ble restauranten Babbo Collective Øvrefoss stengt umiddelbart.

En gjest hadde nemlig varslet politiet, som etter å ha kommet til det nyåpnede trendstedet øverst på Grünerløkka i Oslo, ikke var fornøyd med det de fikk se.

- Det var meget rotete og skittent. Det lå mange flasker, søppel og glasskår på gulvet. Det var ikke tydelig hvem som arbeidet på stedet og hvem som festet der. Alt virket å gli over i hverandre, skriver politiet i en rapport til Næringsetaten, som Børsen har fått tilgang til.

Det var Avisa Oslo som først omtalte saken.

- Besluttet å stenge stedet

- Undertegnede er klar over at det kan bli skittent på et utested i løpet av en kveld, men har aldri sett det så ille som her, fortsetter politiet i rapporten.

De skriver også:

- På bakgrunn av de rådende forholdene på stedet besluttet vi å stenge stedet i samråd med jourhavende jurist.

Restauranten fikk åpne igjen dagen etter. Næringsetaten varsler likevel at restauranten kan få tildelt hele 12 prikker i etterkant av hendelsen, som betyr at spisestedet risikerer å miste bevillingen i minimum ei uke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer