Barry og Honey Sherman:

Tripler milliondusør etter uløst dobbeltdrap

Fem år etter det brutale førjulsdrapet trygler barna til milliardærparet om en oppklaring.

BRUTALT DREPT: Drapene av Barry og Honey Sherman har fortsatt ikke blitt oppklart. Foto: United Jewish Appeal Federation - Greater Toronto / Canadian Press via AP / NTB
BRUTALT DREPT: Drapene av Barry og Honey Sherman har fortsatt ikke blitt oppklart. Foto: United Jewish Appeal Federation - Greater Toronto / Canadian Press via AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For fem år siden ble et av Canadas rikeste ektepar drept. Barry (75) og Honey Sherman (70) levde svært godt på førstnevntes apotekimperium Apotex Inc - landets største farmasøytiske selskap.

Så, 15. desember, ble de funnet døde i sitt eget hjem.

Myndighetene etterforsket først dødsfallene som selvmord og drap, men gikk siden over til å iverksette full drapsetterforskning. Politiet har imidlertid ikke klart å løse drapsgåten - til tross for at de i fjor gikk ut med overvåkningsvideo av en mistenkt gjerningsperson.

Vedkommende har aldri blitt identifisert.

Barna kaster lys på saken

For knappe to uker siden gikk parets datter, Alexandra Krawczyk, ut og tryglet om at noen måtte stå fram med informasjon.

- Hjertet mitt er knust. Tapet mitt er ikke målbart. Barna mine har mistet besteforeldrene sine. Vi savner veiledningen, kjærligheten og visdommen deres, var blant det hun sa.

Samtidig gjorde hun det klart at dusøren på ti millioner kanadiske dollar, tilsvarende 73,3 millioner norske kroner, fortsatt gjaldt. Nå kommer også ekteparets sønn, Jonathon Sherman, på banen i håp om å løse saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer