Trøbbel for Trump-app: - En katastrofe

Trumps egen sosiale medier-plattform skulle vært oppe for fullt i mars. Men ennå er det masse trøbbel.

UTESTENGT: Trump ble utestengt fra Twitter, og lanserte siden sin egen app. Fortsatt har den en del problemer. Foto: Nicholas Kamm / AFP / NTB
UTESTENGT: Trump ble utestengt fra Twitter, og lanserte siden sin egen app. Fortsatt har den en del problemer. Foto: Nicholas Kamm / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

USAs tidligere president, Donald Trump, ble utestengt fra Twitter etter angrepet mot Kongressen 6. januar i fjor. I oktober kunngjorde han planene om sitt eget sosiale medium, Truth Social.

Truth Social skal likne på Twitter, og er Trumps forsøk på å komme seg tilbake i sosiale medier etter at han ble fjernet fra Twitter etter det dødelige angrepet mot Kongressen.

Forbløffer

Appen ble lansert 21. februar - og målet var at den skulle være oppe for fullt i slutten av mars, ifølge Truth Socials toppsjef, Devin Nunes. Men fortsatt er det en del problemer, ifølge BBC, noe som har forbløffet eksperter.

Blant annet er cirka 1,5 millioner på venteliste, som ennå ikke får brukt den.

Selv om appen likner Twitter, er Truth Social på sin side ikke tilgjengelig på verken Android-telefoner, nettlesere eller tilsynelatende ikke for folk flest utenfor USA, skriver BBC.

- Katastrofe

- Den har vært en katastrofe, sier Joshua Tucker, direktør for NYU Center for Social Media and Politics, til kanalen.

Appen skal ha vært App Store's mest nedlastede på lanseringsdatoen 21. februar. Men mange av disse skal imidlertid fortsatt ikke kunne ta appen i bruk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer