Jaget champagne-magnaten med kniv:

Truet med penis-kutting

Da champagne-toppen Pierre-Emmanuel Taittinger slo opp med elskerinnen, startet marerittet. Nå er kvinnen dømt.

JAGET: Taittinger ble angivelig bombardert med drapstrusler på SMS og jaget med kniv av elskerinnen. Foto: Ksaimon / Wikimedia Commons
JAGET: Taittinger ble angivelig bombardert med drapstrusler på SMS og jaget med kniv av elskerinnen. Foto: Ksaimon / Wikimedia Commons Vis mer
Publisert

Et brudd kan være tungt for noen hver.

Men for den 48-årige kvinnen, kun kjent som Samira L, skal det ha svartnet fullstendig da champagne-kongen Pierre Emmanuel Taittinger (70) sa at nok var nok.

Det var i 2014 han gjorde det slutt med elskerinnen gjennom tre år, noe som skal ha vært starten på marerittet som kulminerte i et knivangrep og seinere rettssak.

- Jeg kommer til å drepe deg

Samira L bombarderte Taittinger med tekstmeldinger etter bruddet, der hun truet med å drepe - og kutte av penisen på - Taittinger, ifølge The Times.

«Jeg kommer til å drepe deg», lød en SMS.

Den nå 70-årige bestefaren svarte til å begynne med kjærlig på drapstruslene i et forsøk på å roe henne ned.

«Kjære Samira. Skrev du dette fordi du har drukket medisinen din igjen? Ta vare på meg, slik jeg har tatt vare på deg. Jeg elsker deg», repliserte han, men til ingen nytte.

De truende meldingene fortsatte, og i 2017 ble hun anmeldt. Det skal ha ført til at hun tok toget til Rheims, der han bor, for å konfrontere ham og familien. Det skriver The New York Post, som også har omtalt saken.

Deretter dro hun fram en kniv og begynte å jage den aldrende mannen gjennom gatene, ble det hevdet i retten i Paris, ifølge The Times.

«Hvis jeg hadde på løpeskoa mine, ville jeg tatt deg igjen og drept deg», het det på SMS fra Samira L seinere.

48-åringen fikk en ettårig betinget fengselsdom for episoden, samt for drapstrusler og trakassering, ifølge The Times.

Sterke anklager

Tom Michel, Samira Ls advokat, hevdet Taittinger har hatt «giftig kontroll» over henne.

- Det var ikke en kjærlig mann på den ene siden, og en manipulerende kvinne på den andre. Hennes eksistens var viet til Taittinger. Han kontrollerte hele livet hennes, sier advokaten til Le Parisien.

Samira L innrømmer å ha forfulgt Taittinger, fordi hun følte seg misbrukt og manipulert da han gjorde det slutt. Hun skal ha blitt gitt opphold i en leilighet i rikingstrøket 16. arrondissement i Paris.

Hun hevder også ha blitt tvunget til et liv bestående av tung champagnedrikking og sexklubber.

- Han valgte antrekkene jeg skulle ha på meg, i tillegg til sminke og hårfjerning, hevdet Samira L i retten.

Hun hevdet også at han bestemte hvem hun skulle ligge med.

Taittinger var selv ikke til stede i retten, men advokaten hans Nicolas Hubsch sier at dommerne åpenbart betviler eks-elskerinnens anklager.

- Ingen av denne kvinnens påstander har ført til en domfellelse. Denne kvinnen har kommet med falske påstander for å skade min klient, for å skremme ham og sette ham under press, sier Hubsch.

- Han har lidd enormt som følge av disse angrepene, sa advokaten.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer