Jaget champagne-magnaten med kniv:

Truet med penis-kutting

Da champagne-toppen Pierre-Emmanuel Taittinger slo opp med elskerinnen, startet marerittet. Nå er kvinnen dømt.

JAGET: Taittinger ble angivelig bombardert med drapstrusler på SMS og jaget med kniv av elskerinnen. Foto: Ksaimon / Wikimedia Commons
JAGET: Taittinger ble angivelig bombardert med drapstrusler på SMS og jaget med kniv av elskerinnen. Foto: Ksaimon / Wikimedia Commons Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Et brudd kan være tungt for noen hver.

Men for den 48-årige kvinnen, kun kjent som Samira L, skal det ha svartnet fullstendig da champagne-kongen Pierre Emmanuel Taittinger (70) sa at nok var nok.

Det var i 2014 han gjorde det slutt med elskerinnen gjennom tre år, noe som skal ha vært starten på marerittet som kulminerte i et knivangrep og seinere rettssak.

- Jeg kommer til å drepe deg

Samira L bombarderte Taittinger med tekstmeldinger etter bruddet, der hun truet med å drepe - og kutte av penisen på - Taittinger, ifølge The Times.

«Jeg kommer til å drepe deg», lød en SMS.

Den nå 70-årige bestefaren svarte til å begynne med kjærlig på drapstruslene i et forsøk på å roe henne ned.

«Kjære Samira. Skrev du dette fordi du har drukket medisinen din igjen? Ta vare på meg, slik jeg har tatt vare på deg. Jeg elsker deg», repliserte han, men til ingen nytte.

De truende meldingene fortsatte, og i 2017 ble hun anmeldt. Det skal ha ført til at hun tok toget til Rheims, der han bor, for å konfrontere ham og familien. Det skriver The New York Post, som også har omtalt saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.