Trump ikke på lista når verdenseliten samles

Navnet til president Donald Trump er ikke på listen over USAs delegasjon til årets World Economic Forum i Davos.

IKKE PÅ LISTA: Kan Donald Trump heller ikke i år reise til World Economic Forum fordi han har hendene fulle med å håndtere problemene han har på hjemmebane? Hans navn var ikke på listen over offisielle representanter som skal delta på konferansen senere i januar. Foto: Leah Millis / Reuters / NTB Scanpix
IKKE PÅ LISTA: Kan Donald Trump heller ikke i år reise til World Economic Forum fordi han har hendene fulle med å håndtere problemene han har på hjemmebane? Hans navn var ikke på listen over offisielle representanter som skal delta på konferansen senere i januar. Foto: Leah Millis / Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Listen over hvem som skal delta på den årlige konferansen i Sveits ble offentliggjort onsdag. Mange mektige navn er på listen, blant annet finansminister Steven Mnuchin, som er oppført som leder av delegasjonen.

Øvrige kjente navn er handelsminister Wilbur Ross, handelsrepresentant Robert Lighthizer og Trumps datter Ivanka Trump og svigersønnen Jared Kushner.

Trump var heller ikke i fjor med på toppmøtene i Davos ettersom han da hadde nok med å håndtere nedstengningen av den offentlige administrasjonen på grunn av krangelen om budsjettet og muren mot Mexico. I år spekuleres det i om han ikke kan reise på grunn av den pågående riksrettsprosessen som pågår.

Nyhetsbyrået Reuters skriver imidlertid at en ikke navngitt kilde i Det hvite hus opplyser at det på nåværende tidspunkt fortsatt er forventet at Trump vil delta på årets samling i Davos.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer