Dronningens nevø:

Tungsolgt: Dumper prisen

Ny mekler og kraftig rabatt. Det er strategien når dronning Sonjas nevø igjen forsøker å selge arvevillaen.

GJØR COMEBACK: Dronningens nevø Karl Otto Haraldsen og hans søsken la i fjor ut luksusvillaen på Vettakollen til salgs for 52 millioner. Nå er prisen kraftig nedjustert. Foto: Lars Eivind Bones/ZOvenfra Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det er klart det er vemodig. Vi barna har hatt en fantastisk oppvekst her, og min mor bodde her fram til det siste. Nå håper vi at en annen familie vil ha like stor glede av eiendommen som vi har hatt, fortalte Karl Otto Haraldsen (63) da Børsen møtte ham i barndomshjemmet i oktober i fjor.

Villaen på toppen av Vettakollen i fasjonable Stjerneveien i Oslo ble den gang forsøkt solgt for 52 millioner kroner. Markedet beit ikke på. Prisen ble deretter justert ned med tre millioner. Heller ikke det var nok til å overbevise en kjøper.

Ti måneder seinere gjør den hittil tungsolgte villaen comeback på markedet. Denne gang med ny oppdragsansvarlig mekler og en totalrabatt på tolv millioner kroner.

- Riktig pris

Kjendismekler Fredrik Dyve er sparsommelig med kommentarene rundt det ferske salgsoppdraget.

- Ønsker ikke å uttale meg så mye om tidligere pris annet enn at jeg mener nåværende pris er riktig for denne eiendommen, og de muligheter denne eiendommen har, skriver Dyve i en e-post til Børsen.

Selve boligen - som går over tre etasjer og har et primærrom på 243 kvadratmeter - kan blant annet skilte med fire soverom, utendørs svømmebasseng, hagestue, samt garasje med plass til to biler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer