TV 2-profil kjøpte «tungsolgt» yachtklubb

Fagernes Yacht Club led en uviss skjebne. Så kom nyhetsanker Sturla Dyregrov på banen.

TRADISJONSRIK: Nyhetsanker Sturla Dyregrov har nå sikret seg Fagernes Yacht Club. Eiendommen har tidligere ligget ute for salg i lang tid, uten at eieren lykkes med et salg. Foto: Geir Martin Strande / Bergens Tidende / NTB
TRADISJONSRIK: Nyhetsanker Sturla Dyregrov har nå sikret seg Fagernes Yacht Club. Eiendommen har tidligere ligget ute for salg i lang tid, uten at eieren lykkes med et salg. Foto: Geir Martin Strande / Bergens Tidende / NTB Vis mer
Publisert

- Jeg klarte ikke å legge vekk tanken om denne eiendommen, sier Sturla Dyregrov (47) til Børsen.

Han er mest kjent for å lose tv-seerne gjennom nyhetssendingene på TV 2. Nå har Dyregrov valgt å satse millioner på å oppfylle drømmen om å eie en tradisjonsrik yachtklubb like utenfor Bergen sentrum.

At valget falt på nettopp Fagernes, var langt fra tilfeldig.

- Jeg så bort på Fagernes i barndommen og var borte og så på den da den ble lagt ut for to år siden. Det var ikke så god timing med jobben og tre barn. Men jeg klarte aldri legge vekk tanken på å kunne eie den, sier Dyregrov til Bergens Tidende, som først omtalte kjøpet.

- Jobben min

Fagernes Yacht Club ligger ved Nordåsvannet, om lag 15 minutters kjøretur unna Bergen sentrum. Tomta strekker seg over tre mål, og består av en enebolig, samt et selskaps- og restaurantbygg med fire utleielokaler, i tillegg til uteservering.

Det er flere parkeringsplasser tilknyttet eiendommen, samt en marina med 110 båtplasser. Selv om Dyregrov nå går inn som eier, understreker TV 2-profilen at han vil la andre ta seg av selve driften.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer