Flystyrten i Østersjøen:

Tysk finansmann og familien styrtet

Den tyske finansmannen Karl-Peter Griesmann og familien samt en familievenn skal ha styrtet Østersjøen søndag, ifølge tyske medier. Griesmann skal ha fløyet privatjeten selv.

FESTIVAL-FAN: Peter Griesmann var president for Blaue Funken-karnevalet i Köln i mange år. Foto: Die Blaue funken
FESTIVAL-FAN: Peter Griesmann var president for Blaue Funken-karnevalet i Köln i mange år. Foto: Die Blaue funken Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det skriver en rekke tyske medier mandag. Blant annet Express og Bild.

Finansmannen fra byen Köln vest i landet, skal ha vært en flyentusiast i årevis og fløy ofte, ifølge Express.

72-åringen gikk ned sammen med sin 68-år gamle kone Juliane, og datteren Lisa på 26, skriver Aftonbladet. Den svenske avisa skriver at datterens venn var hennes 27-årige kjæreste.

I tyske medier framheves også den avdøde finansmannens store entusiasme for det årlige karnevalet Blaue Funken i hjembyen.

- Jeg er sjokkert av den plutselige døden til Karl-Peter Griesmann og hans kone og datter. Min sympati går til deres familie. Peter har betydd mye for byen i mange tiår, både som entreprenør og karneval-deltaker. Som mangeårig president ledet han Blaue Funken til en ny æra. De siste fem åra har han stått bak meg og Köln-festivalens komité som leder for styret, sier nåværende president Chris Kuckelkorn til lokalavisa report-K.

Griesmann var leder for entreprenørfirmaet Griesmann Gruppen, som bedrev med storskala konstruksjonsvirksomhet, skriver Daily Mail.

Mandag er nettsida til selskapet nede.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer