Gunhild og Petter Stordalen om Arendalsuka:

Uenig med Gunhild

- Jeg elsker det, roper Petter Stordalen i sin hyllest av Arendalsuka under et døgn etter at ekskona Gunhild Stordalen fastholder sin totalslakt av samme arrangement.

ULIK OPPFATNING: Petter og Gunhild Stordalen deltar begge på Arendalsuka. Eksparet har imidlertid ganske ulike oppfatninger av årets arrangement. Her er de to avbildet sammen under et arrangement i Sverige i 2017. Foto: Maja Suslin/TT / NTB
ULIK OPPFATNING: Petter og Gunhild Stordalen deltar begge på Arendalsuka. Eksparet har imidlertid ganske ulike oppfatninger av årets arrangement. Her er de to avbildet sammen under et arrangement i Sverige i 2017. Foto: Maja Suslin/TT / NTB Vis mer
Publisert

ARENDAL (Børsen): - Jeg har vært på Almedalsuka i Sverige, som vel inspirerte Arendalsuka. Jeg elsker det. Jeg bruker masse tid på det. For meg er dette en av de viktigste dagene i året, proklamerer Petter Stordalen (59).

Den høylytte hyllesten til Arendalsuka ble servert under en podkast-innspilling i Arendal sentrum onsdag kveld.

Det er andre gang hotellmagnaten inntar sørlandsbyen for å diskutere, debattere og mingle med næringslivstopper og makteliten.

- I dag møtte jeg Guri Melby og Sandra Bruflot. De satt og drakk kaffe borte på hotellet mitt. Så satt de ved siden av meg og hvor ofte skjer det? Jeg fikk diskutert noen av mine favorittområder med to av de mest fremragende politikerne og kanskje kommende statsministerkandidater. Det skjer jo ikke ellers!

- Dritvakkert!

Stordalen rundet av hyllesten av den tidligere Unge Høyre-lederen Bruflot og Venstres leder Melby med følgende salve:

- Her møtes næringsliv, politikere og frivillige organisasjoner. Det er jo dritvakkert, fortsetter finansmannen til de oppmøtte, med blant andre dattera Emilie Stordalen (27) på første rad.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.