Reagerer etter Dagbladet-sak

- Ufattelig trist

Helene Olafsen (32) og Lasse Kjus (51) er samstemte. En strømstøtteordning må på plass slik at alpinanleggene overlever vinteren.

KROKEN PÅ DØRA? Ludvig Daae vet ikke hvor lenge han klarer å holde Ingierkollen Slalåmsenter i drift. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
KROKEN PÅ DØRA? Ludvig Daae vet ikke hvor lenge han klarer å holde Ingierkollen Slalåmsenter i drift. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

INGIERKOLLEN SLALÅMSENTER (Dagbladet): Onsdag fortalte Dagbladet om innehaver og eier av Ingierkollen Slalåmsenter, Ludvig Daae, som frykter kroken på døra for livsverket han har vært sjef for siden 1984.

På grunn av de høye strømprisene og den uforutsigbare tiden som ligger foran ham, vet han rett og slett ikke om han kan åpne slalåmbakken når snøen etter hvert kommer til Østlandet.

- Vi jobber som at vi skal åpne, men det er ekstremt usikkert om vi får det til. Det vil også koste meg mellom 400 000 og én million å holde stengt, sier Daae til Dagbladet.

Han har ikke krav på strømstøtte fra Nordre Follo kommune fordi Ingierkollen regnes som en kommersiell bedrift, hevder Daae. Se kommunens svar lenger ned i saken.

Ingierkollen har i mange år fungert som et samlingspunkt for barn og unge i Nordre Follo kommune. I all hovedsak har det vært lek og moro, men bakken har også fostret opp idrettshelter som har hevdet seg på den største scenen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.