Norges rikeste under 35:

Ukjent 32-åring på topplista

Laksearvingen Gustav Magnar Witzøe (29) topper lista over de rikeste unge nordmennene - nok en gang. På inntektstoppen følger ukjente Kristoffer (32).

RIKING: Gustav Magnar Witzøe jr, sønnen til laksetopp Gustav Witzøe, er Norges rikeste person. Det viser skattelistene for 2021 som Skatteetaten publiserte onsdag morgen. Foto: NTB
RIKING: Gustav Magnar Witzøe jr, sønnen til laksetopp Gustav Witzøe, er Norges rikeste person. Det viser skattelistene for 2021 som Skatteetaten publiserte onsdag morgen. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I skatteåret 2021, som i 2020, troner laksearving Gustav Magnar Witzøe (29) på toppen av lista over de rikeste nordmennene under 35 år. Han topper også lista over Norges hundre rikeste.

Og ikke nok med det: Witzøe er også i toppsjiktet av lista over verdens yngste milliardærer. I skrivende stund ligger han på tiendeplass på Forbes' liste.

Det var da Witzøe ble myndig at han først havnet på topplista over Norges yngste milliardærer. Siden har han vært der.

Hvis vi tar utgangspunkt i inntekt, har en forholdsvis ukjent nordmann skutt inn på en andreplass bak Witzøe: Kristoffer Daniel Norambuena. Han vakte oppsikt i lokalavisa Smaalenenes Avis i fjor.

«Ukjent 31-åring topper alle lister i Indre Østfold kommune», skrev avisa.

I 2020 hadde Norambuena en inntekt på 66,1 millioner kroner og en formue på 199,9 millioner kroner. Siden har alle piler pekt bratt oppover.

32-åringen står nå oppført med en inntekt på 483,8 millioner kroner i fjor og har en oppgitt formue på 610 millioner kroner. Skatteregningen endte på 111,6 millioner.

*Se fullstendig oversikt over Norges rikeste under 35 år under:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer