Inkluderende arbeidsliv

Uønsket av Finansforbundet

Nokas-raneren Kjell Alrich Schumann og CP-rammede DJ-Charlie ble først bedt om fortelle om inkluderende arbeidsliv, før de ble erklært uønsket av Finansforbundet.

-LEIT: -Jeg opplever det som leit og trist at jeg er uønsket av Finansforbundet, sier Kjell Alrich Schumann. Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet
-LEIT: -Jeg opplever det som leit og trist at jeg er uønsket av Finansforbundet, sier Kjell Alrich Schumann. Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet Vis mer
Publisert

Først inviterte Finansforbundet region Trøndelag den cerebral parese-rammede DJ-Charlie (Per Ove Alsethaug), og Nokas-raneren Kjell Alrich Schumann, til å holde foredrag om inkluderende arbeidsliv.

Og da startet bråket, som har ført til at regionleder Siw Marit Dalheim Bårdvik med umiddelbar virkning trakk seg fra stillingen som regionleder i Finansforbundet i Trøndelag.

- Først kom det reaksjoner fra Finansforbundet i Stavanger. Etter å ha vurdert protestene, valgte vi likevel å beholde DJ-Charlie og Schumann som foredragsholdere, forteller Siv Marit Dalheim Bårdvik, tidligere leder av Finansforbundet i Trøndelag til Dagbladet.

Avlys!

I forrige uke valgte konserthuset i Stavanger å avlyse et arrangement, hvor Nokas-raner Kjell Alrich Schumann – som også ble dømt for ran med døden til følge – skulle delta. Samtidig med at Schumann var uønsket i Stavanger, startet dramaet i Finansforbundet i Trøndelag.

- Da vi valgte å ikke følge henstillingen fra våre kolleger i Finansforbundet, grep forbundsleder Vigdis Mathisen inn, forteller Bårdvik.

I en e-post fra forbundsleder Mathisen, heter det:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer