USAs dyreste: - Herskapshus i himmelen

Luksusleiligheten i New York har svimlende utsikt - og prislapp.

KAN SLÅ PRISREKORD I USA: Det er ikke bare utsikten fra leiligheten som er svimlende. Foto/video: Serhant Studios Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det rene volumet av plass i denne boligen er ikke lett å oppnå eller finne - det er et herskapshus i himmelen.

Det spares ikke på superlativene når kjendismekler Ryan Serhant skal beskrive luksusleiligheten han nå har fått i oppdrag å selge. Og det er kanskje ikke så rart: Honoraret kan bli enormt - gitt boligens prislapp.

En eventuell kjøper skal riktignok ikke lide av høydeskrekk. Og vedkommende må uten tvil være velstående. For 2,65 milliarder norske kroner, kan man altså sikre seg penthousen i verdens høyeste boligbygning, Central Park Tower.

Riking-strøk

Leiligheten - i hjertet av «Billionaires Row» med sine ultraluksuriøse boligskyskrapere - ligger i byggets 131. etasje, og ruver hele 472 meter over bakken.

Den teller totalt 700 kvadratmeter innendørs, i tillegg til 133 kvadratmeter med uteareal. Leiligheten strekker seg videre over tre plan, og kan skilte med panoramautsikt utover Central Park.

Inkludert er også en takhøyde på åtte meter - samt vinduer fra tak til gulv.

- Juvelen

Foruten en egen ballsal, er det åtte soverom, sju bad, to kjøkken, og det som beskrives som verdens høyeste utendørsterrasse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer