Utelivsgigant i akutt krise: - En drittsituasjon

En av Nordens største utelivsaktører skriker for full hals etter krisehjelp.

BER OM HJELP: - Slutten er ekstremt nær for oss. Det er en jævla drittsituasjon, sier Moment Groups toppsjef. Foto: John Resborn (Creative Commons)
BER OM HJELP: - Slutten er ekstremt nær for oss. Det er en jævla drittsituasjon, sier Moment Groups toppsjef. Foto: John Resborn (Creative Commons) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Coronakrisa har slått hardt og brutalt mot en lang rekke næringer over hele verden. Underholdning- og utelivsbransjen har på ingen måte vært noe unntak, og nå skriker en av Norges naboer for full hals om en krise som kan få store konsekvenser også her til lands.

Onsdag kunne svenske DN varsle at konsertarrangøren Live Nation tvinges til å si opp personale i Sverige. I dag melder den samme avisa at tilstanden er langt mer alvorlig for utelivskjempen Moment Group, som eier selskap som 2Entertain, Tickster og Wallmans Group.

- Slutten er nær

I porteføljen finner man også Wallmans Oslo, og 2Entertain Norge - som blant annet leverer underholdning til Color Line.

– Vi fekter med armene for fullt for å ordne en redningsplan. Vi har flere parallelle spor på gang, men dessverre er de gjensidig avhengige av hverandre. Dersom vi ikke klarer dette, siden både investorer, aksjonærer og långivere følger hverandre, vil det være over.

Det er den nådeløse beskjeden fra Otto Drakenberg. Han er administrerende direktør i selskapet, som blant annet eier populære Wallmans Salonger i Oslo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.