Sindre Finnes

Utelivskonge reagerer: - Mistenkelig

Mens næringslivet lå nede med brukket rygg under pandemien, satset Sindre Finnes på coronaaksjer. Det får utelivskonge til å reagere.

REAGERER: Utelivskonge Tom Greni reagerer på at Erna Solbergs ektemann, Sindre Finnes, satset på coronaaksjer under pandemien. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
REAGERER: Utelivskonge Tom Greni reagerer på at Erna Solbergs ektemann, Sindre Finnes, satset på coronaaksjer under pandemien. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Publisert

ZACHARIASBRYGGEN, BERGEN (Dagbladet):

- Dette er mistenkelig. Det er det ingen tvil om. Det bør følges opp.

Det sier Tom Greni, som driver en rekke populære utesteder i Bergen, om Sindre Finnes' aksjehandler under coronapandemien.

Uttalelsen kommer i kjølvannet av at det den siste uka har blitt kjent at Erna Solbergs ektemann gjennomførte over 3600 aksjehandler mens hun var statsminister. Under pandemien kjøpte og solgte han blant annet aksjer i legemiddelselskapet Vistin Pharma 37 ganger i løpet av en drøy måned, i tillegg til at han satset på børsnedgang dagen før regjeringen 10. september varslet om en rekke mulige innstramminger på coronatiltakene.

Og det er nettopp det utelivskongen reagerer på: At mannen til Erna Solberg, som på dette tidspunktet var Norges statsminister, forsøkte å tjene penger på at resten av landet stengte ned.

- Smaker vondt

Da coronaviruset kom til Norge, stengte hele landet ned. Skoler sendte barna hjem. Restauranter lukket dørene. Utesteder stoppet kranene. Alle som hadde muligheten, ble pålagt å jobbe hjemmefra.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.