Utelivsprofil Eirik Madsen er død: - Stort sjokk

- En nær venn og en fantastisk kollega, sier Daniel Christensen etter at restaurant- og utestedseier Eirik Madsen (36) gikk bort.

PROFIL: Eirik Madsen drev flere utesteder i Porsgrunn.
PROFIL: Eirik Madsen drev flere utesteder i Porsgrunn. Vis mer
Publisert

- Det er et stort sjokk for oss. Jeg har vært kollega og nær venn av Eirik i mange år. Nå har vi satt ned krisestab og er i gang med krisehåndtering på arbeidsplassen, sier Daniel Christensen til Børsen.

Nyheten om at utelivsprofilen Eirik Madsen gikk bort tirsdag, ble først omtalt av Varden.

- Av hensyn til familien og nære, ber vi om at privatlivet blir respektert. Dette er tungt, tøft og vanskelig, sier Christensen.

Han ble kjent med Madsen for rundt 15 år siden, og de to har jobbet i utelivsbransjen sammen i mange år, forteller Christensen.

Som en bror

- Vi startet Jimmys sammen i 2014. Senere gikk vi inn i Pincho Nation Porsgrunn og Tollboden Bar, sammen med Erik Solberg Moe, som også er en god venn, sier Christensen.

Overfor TA beskriver han Madsen som en bror.

- Jeg er ikke så glad i å bruke store bokstaver. Jeg vil si om Eirik at han var en blid og utadvendt person. En som sto på og ga alt, hele tida. En nær venn og en fantastisk kollega. En god venn jeg hadde veldig mye kontakt med, sier Daniel Christensen til Børsen.

- Helt satt ut

Varden har også snakket med Robert Lind, som ansatte Eirik Madsen som 16-åring i garderoben på Osebro.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.