Utelivsprofil ut mot avis: - Oppgulp

Nyoppstartet utested i Tromsø får hard medfart for å ikke tilby det lokale ølet Mack.

NYÅPNET: I helga åpnet Hard Rock café i Tromsø - uten Mack-øl i kranene. For det får utestedet hard medfart av lokalavisa Nordlys. Foto: Hard Rock Café Tromsø
NYÅPNET: I helga åpnet Hard Rock café i Tromsø - uten Mack-øl i kranene. For det får utestedet hard medfart av lokalavisa Nordlys. Foto: Hard Rock Café Tromsø Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Da er det virkelig trist å se med hvor lite omtanke og respekt den nye etableringen forvalter denne nordnorske tradisjonen. Eierne gjør ingenting for å skape aksept og knytte bånd til Tromsø».

Det skriver avisa Nordlys på lederplass søndag 2. oktober, samme dag som Hard Rock Café Tromsø åpnet dørene for første gang.

- Oppgulp

I lederen, som har tittelen «Hardt og historieløst», kritiserer avisa at den nyåpna restauranten ikke har Mack-øl i trappekranene, og kritiserer innehaverne for at de har valgt det han mener er nærmest utelukkende utenlandske leverandører.

Avisa langer også ut mot Karl-Henning Svendsen, som er daglig leder i utelivsaktøren Noho, og som står bak åpningen.

Noho er et finsk restaurantkonsern, som står bak over 250 restauranter, barer, puber, nattklubber og utesteder. Svendsen er daglig leder i den norske delen av konsernet.

Han mener Tromsø-avisa er på ville veier.

- Det er merkelig at avisa har skrevet denne lederen uten å sjekke fakta. Det er bare masse oppgulp. Vi har valgt å satse på to Tromsø-bryggerier som ligger midt i sentrum, Graff og Bryggeri 13. Og på industri-øl har vi 8-10 forskjellige varianter, sier han til Børsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer