Lillestrøm:

Utested konkurs: - Ingen vits

Fire ansatte mister jobben etter at utestedet Gevir Bar melder oppbud.

OVER: Selskapet bak Gevir Bar har meldt oppbud. Foto: Gevir Bar / Facebook
OVER: Selskapet bak Gevir Bar har meldt oppbud. Foto: Gevir Bar / Facebook Vis mer
Publisert

I årets første seks måneder ble det åpnet hele 2385 konkurser i Norge. Det er en økning på 27 prosent fra året før.

Restaurant- og utelivsbransjen er hardt rammet, og nesten hver dag meldes det om nye stengte dører.

Nå er det også slutt for Gevir Bar i Lillestrøm, skriver MittLillestrøm. Det er selskapet selv, Klimt Rythme & Bar AS, som har meldt oppbud. Daglig leder Rune Christensen sier til avisa at dette blant annet skyldes høyere leiepriser som er varslet økt.

Utestedet skal også ha hatt det tøft under pandemien, og slitt med høye strømpriser. I tillegg merker de at folk har trangere økonomi.

- Da valgte vi å kaste inn åra, før vi drifter på kreditors regning, sier han til avisa.

Det har ikke lykkes Børsen å få en kommentar fra Christensen.

Baren åpnet i Lillestrøm sentrum i 1996, og het tidligere Klimt. Med konkursen mister også fire faste ansatte jobben, men daglig leder forsikrer om at de har fått lønn.

DYRE MATVARER: Synes du også at maten har blitt veldig dyr? Vi har tre veldig gode tips til deg som vil spare litt penger når du er på butikken. Video: Embla Hjort-Larsen / Elisabeth Dalseg. Vis mer

Han håper konkursen ikke ødelegger for utelivet i Lillestrøm, og at det følger et nytt serveringssted når de har pakket ut sakene.

- Jeg vil takke alle gjester som har vært hos oss opp gjennom åra. Det er ikke noe dramatikk rundt dette, og alt har sin tid. Vi har kommet til et brytningspunkt, der det ikke er noen vits i å fortsette.

Bostyrer Cathrine Mindnes opplyser til lokalavisa at selskapet har gjeld på 1,16 millioner kroner, som hovedsakelig er lån og leverandørgjeld. Driftstilbehør og varelager skal ha en verdi på rundt 150 000 kroner som nå forsøkes solgt.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer