Utested konkurs: - Uheldig

Utestedet Fun Kitchen i Oslo er konkurs. - Jobbet hardt.

STENGER: Utestedet Fun Kitchen stenger dørene og melder konkurs. Foto: Skjermdump Google Maps
STENGER: Utestedet Fun Kitchen stenger dørene og melder konkurs. Foto: Skjermdump Google Maps Vis mer
Publisert

Lokalene står tomme og dørene er stengte hos Fun Kitchen på Frogner i Oslo.

Utestedet er nemlig konkurs etter bare rundt tre års drift.

- Til tross for positive tilbakemeldinger og positiv drift i store deler av 2023, så greier vi ikke å kvitte oss med alle forpliktelser vi har opparbeidet oss under alle nedstengningene og restriksjonene i coronapandemien. Derfor meldte vi oppbud, sier styreleder for selskapet bak Fun Kitchen, Rune Hoddevik Dagsgaard, til Avisa Oslo.

- Gått dårlig økonomisk

Utestedet åpnet nemlig dørene tidlig i 2020. Det skulle, som kjent, vise seg å være en dårlig timing for en kombinert restaurant og utested.

- Driften over tid har rett og slett gått økonomisk dårlig. De drev fram til starten av juli, men har nå valgt å avslutte virksomheten, og lokalene tilbakeleveres til utleier, forteller bostyrer advokat Egil Hatling til Børsen.

- Vi har jobbet hardt over lang tid, men vi var svært uheldig med oppstartspunktet. Vi startet opp like før første nedstengningen i Norge i 2020, forteller Dagsgard til Avisa Oslo.

Naboklager

Det er likevel kanskje ikke alle som er like triste over konkursen. Utestedet har nemlig mottatt en rekke naboklager. Naboene skal ha klaget på mye støy som forstyrret søvnen deres så mye at noen vurderte å flytte.

- Vi har siden vi flyttet inn i lokalene i mars 2020 hatt stor oppmerksomhet på å utføre tiltak for å begrense støy fra naboer (...). Hadde det vært et problem med støy, hadde kommunen eller politiet gjort noe med det, skrev daglig leder Fredrik Aasgaard til Avisa Oslo.

Nå blir det imidlertid stille fra lokalene på Frogner - i hvert fall fram til man vet hvilken virksomhet som vil ta over lokalene.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer