Trøbbel i ferieparadis:

- Utrolig fortvilet

Inger Karin Tuvmarken (60) og reisefølget hennes måtte reise hjem ei uke før ferien i Alanya var ferdig. Årsaken er at reiseselskapet Detur har gått konkurs.

FORTVILET: Ferien til Inger Karin Tuvmarken (60), sønnen hennes Kim Tuvmarken (27) og resten av turfølget fikk en brå slutt torsdag kveld. Foto: Privat.
FORTVILET: Ferien til Inger Karin Tuvmarken (60), sønnen hennes Kim Tuvmarken (27) og resten av turfølget fikk en brå slutt torsdag kveld. Foto: Privat. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- De hotellansatte banket på døra vår klokka 19 og sa at vi måtte flytte ut av hotellet. Forklaringen var at reiseselskapet hadde gått konkurs.

Det sier Inger Karin Tuvmarken (60) til Dagbladet Børsen torsdag kveld.

Tuvmarken, sønnen hennes og to andre familievenner, fikk beskjed om at de måtte sjekke ut fra hotellet de bodde på i Alanya i Tyrkia innen klokka 01.00 på natta, hevder Tuvmarken.

Sønnen til Tuvmarken, Kim, som også har snakket med Nettavisen, fikk en telefon fra det svenske reiseselskapet torsdag kveld klokka 18.

- Vi fikk beskjed om at vi måtte pakke sakene og reise hjem til Norge. Jeg trodde de tullet, fordi ferien vår skulle egentlig vare til 30. september, sier han til Børsen.

- Utrolig fortvilet

Da Tuvmarken og familien bestilte en pakketur på to uker i Alanya gjennom reiseselskapet Detur, med hotell og fly inkludert, hadde de forventninger om en avslappende ferie med badebasseng og sol.

Etter ei uke i Tyrkia har ferien imidlertid tatt en kaotisk vending.

- Dette var en sårt tiltrengt ferie som vi hadde gledet oss lenge til, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.