Møtte Boris Johnson på løpetur:

Uventet møte: - Kom dinglende forbi

Egentlig føler Lars Sæthre på en «intens vegring» mot å ta selfier med kjendiser, men da Boris Johnson jogget forbi ham, kunne kan ikke dy seg.

MØTTE BORIS JOHNSON: På løpetur i Hyde Park i London onsdag møtte nordmannen Lars Sæthre, markeds og kommunikasjonsdirektør i Handelsbanken, Boris Johnson, tidligere statsminister i Storbritannia. Foto: Privat
MØTTE BORIS JOHNSON: På løpetur i Hyde Park i London onsdag møtte nordmannen Lars Sæthre, markeds og kommunikasjonsdirektør i Handelsbanken, Boris Johnson, tidligere statsminister i Storbritannia. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter tre skandaleombruste år som Storbritannias statsminister ble Boris Johnson tidligere i sommer tvunget til å melde flytting ut av Downing Street 10.

Tirsdag hadde Jonson sin siste arbeidsdag før Liz Truss overtok jobben.

Bortsett fra en retur til Underhuset, er det uklart hva Johnson nå skal foreta seg, men som andre topper i politikken og næringslivet begynte den forhenværende statsministeren med en løpetur i ikoniske Hyde Park.

Der møtte Johnson nordmannen Lars Sæthre, markeds- og kommunikasjonsdirektør i Handelsbanken (og ivrig mosjonist), som var i parken i samme ærend.

- Gjorde et unntak

Sæthre var i London i forbindelse med jobb, og som han selv sier blir han «alltid en greiere kar» hvis han får løpt før møtedagene begynner. Han snøret på seg løpeskoene i sjutida onsdag morgen, og satte kursen mot Hyde Park.

- Der passerte jeg en kar. «Han liknet på Boris», tenkte jeg. Jeg tenkte det var rart at han i så fall løp alene, sier Sæthre.

Han slo fra seg tanken, og fortsatte løpeturen. Så stanset Sæthre for å ta et bilde av parken.

- Det var så vakkert med morgensola som gikk over trærne. Og så kom den samme karen dinglende forbi. Da så jeg at det faktisk var Boris, sier Sæthre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.